Nuffnang Ads

Sunday, 15 June 2014

::merempat::

Selamat hari Isnin..harini bersiaran di ofis tumpangan..ofis kite terbakar hari jumaat lepas..sedih..ni tak tau nak buat ape..takde kerja pun..pc semua kat ofis lama lagi..Harap-harap semua ok la..dahla tak sempat nak back up dalam external..huhuhuhu T_T
Ok nanti kite cerita hari kejadian ok..pagi tadi turun awal sikit daripada biasa sebab husben kena hantar saya dulu pastu patah balik masuk ofis dia pulak...nasib la husben nak hantar..kalau tak menangis la saya sorang-sorang..yang husben ni pun satu tak nak sangat bagi saya amik lesen..kononnya nanti saya panjang langkah..biar dia je drive..nak pergi mana-mana biar bersama..hmmm sedih kot..nanti kalau emergency macamana..T_T
Ok berbalik pada topik tadi..turun pukul 7.20..nasib baik sempat sampai ofis dan husben sempat punch in..takde la jauh sangat..cuma ke depan sikit..depan klcc..boleh la nak cuci mata cross je jalan..tapi sempat ke?? Hari jumaat sempat la kot..ok tunggu hari jumaat nanti..cuci la akaun saya..
Balik nanti tunggu husben datang ambik..lambat la sikit daripada biasa...huhuhu..kalau hujan masak la...rindu ofis lama..tetiba kena pindah ni sangat tidak menyeronokkan..dah macam kat tempat kerja baru pulak..nak makan solat memang terkejar-kejar..kalau dulu releks je solat kt bilik wuduk pun kat dalam tu je...ni adehhhh..tetiba skema..
Esok tak taulah apa nasibnya..camni la hingga 6 bulan atau kurang atau lebih...harapnya dapat pindah balik la..sayang kot...
Ni gambar kt ofis yang terbakar tuari. Ni kat bahagian tepi..cantik kan ofis iolls..buat fotoshoot wedding cantik gak background ni..kawan husben ada gak buat fotoshoot pengantin kat sini..

Ni budak pengacau..nasib tak baut perangai..behave la jugak..main sendiri je tak kacau mama..muahmuah

Siblings..eh daughter :p

No comments :

Post a Comment