Skip to main content

Holla

Assalamualaikum..

Dah lama sangat tak berisaran kan...tetibe rasa rindu pulak kat blog kite yang dah berspider web ni...hahahaha..sebenarnya boring dengan diri sendiri..nak kacau orang semua orang busy..diri sendiri busy gak tapi dah hobi mengacau orang..kikiki..

Selamat berpuasa hari yang ke 7 hari..kite tak puasa lagi sebab allah bagi cuti..ni dok dalam ofis sambil mengunyah..pastu bila ada orang masuk mulut penoh..diam je lah tak leh nak cakap kang tersembur..hahahaha

Uolls sihat ke semua? Harap sihat lah hendaknya...Alhamdulillah..adh tak tau nak taip ape...idea pun dah kering kontang..hahaha malas boleh tahan!

Banyak je cerita yang nak diceritakan tapi simpan je lah dalam hati..huhuhuhuhu kang kalau rajin kite cerita yer..feeling2 je ni...poyo tu wajib yer...lalalalala

Eh sebenarnya tengah sakit hati jugak ni dah banyak hari simpan..huhuhu eh kite nak tanya kalau korang la kan annoying tak bila orang sibuk tanya pasal kita?? shopping baju raya kat mana bla bla bla... eh serius kite tak sukaaaaa..really annoying siap tanya detail saiz, colour n brand semua...please be yourself..no need to tiru kite..kite bukan retis okayyyy...kite tak suke orang menyemak dalam hidup kite..annoying..to hamba allah tersebut stop compairing..of course u pun cantik dari sudut tertentu..semua perempuan cantik di mata lelaki..just confident with yourself..

Okay tu je nak bebel..hihihihihi peace no war.. babaiiii! Selamat berpuasa yer..

Muahssssss





Comments

Popular posts from this blog

::pulut mangga harum manis::

Tadaaaa...mengidam sangat nak makan pulut mangga..lalu merajinkan dan menggigihkan diri buat sendiri..aritu suruh husben beli pulut mangga kat kedai kelantan kot..tapi pulutnya keras kejung dengan lerai xletak santan langsung..erkkk putus semangat nak makan pulut mangga..ni gara-gara seorang kawan mengepost status di wechat pasal pulut mangga..terus termengidam..bukan mengidam ade baby..mengidam galokk gatai aje..serius teringat makan pulut mangga dekat Restoran Wan Thai Langkawi..sedap gilosss nak mampssss..huwaaaaa bila la leh pergi langkawi nak makan pulut mangga kat situ..hahahahaha..nafsu makan yang sangat kejam! 
Buat sendiri takde la sedap mane pun..manga je harum manis tapi tak berape manis disitu..Ape pun yang penting puas dan tak mengidam lagikkk..hahahaha..ikut nafsu gini la jadiknye.. T_T
Resepi google aje resepi paling senang dan guna sukatan paling mudah dan simple..

Mangga ni guna mangga Harum Manis..kirim dekat kawan mengidam..mintak tolong kawan belikan..hikhikhik..d…

::Projek hari minggu::

::Peralatan mengecat disediakan oleh tukang cat..cat disediakan oleh kami::

Sebelum final touch..warna asal tangga tu oren, husben pilih dark coklat tapi nampak lebih kepada warna hitam, dark coklat ni untuk semua gril, pintu bilik..combinasi warna main belasah..tak reti deco-deco..Pintu depan warna kayu..pakai shilek disponsor oleh tukang cat..as promised..thanks yer.. ^_^
Sebenarnya husben pernah suarakan nak cat sendiri je rumah..di argue oleh saya..banyak kot, nanti penat, berapa lama nak boleh siapkan 1 rumah, takde masa bla..bla..bla..then husben setuju upah je..misi mencari tukang cat adalah di mudah kalau tak silap..salins segala nombor telefon pastu husben yang call tanya upah apa semua..so dapatla sorang brader ni antara yang termurah..dia ambik 1k sahaja..
Masa mula dia cakap suruh wassap gambar, Tapi husben cakap better datang tengok sendiri..rupanya brader ni orang key el..tapi tak tau jalan key el..ni mesti kategori anak emas mak kot..ahaks..
Pada hari kejadian iaitu ha…

::merempat::

Selamat hari Isnin..harini bersiaran di ofis tumpangan..ofis kite terbakar hari jumaat lepas..sedih..ni tak tau nak buat ape..takde kerja pun..pc semua kat ofis lama lagi..Harap-harap semua ok la..dahla tak sempat nak back up dalam external..huhuhuhu T_T Ok nanti kite cerita hari kejadian ok..pagi tadi turun awal sikit daripada biasa sebab husben kena hantar saya dulu pastu patah balik masuk ofis dia pulak...nasib la husben nak hantar..kalau tak menangis la saya sorang-sorang..yang husben ni pun satu tak nak sangat bagi saya amik lesen..kononnya nanti saya panjang langkah..biar dia je drive..nak pergi mana-mana biar bersama..hmmm sedih kot..nanti kalau emergency macamana..T_T Ok berbalik pada topik tadi..turun pukul 7.20..nasib baik sempat sampai ofis dan husben sempat punch in..takde la jauh sangat..cuma ke depan sikit..depan klcc..boleh la nak cuci mata cross je jalan..tapi sempat ke?? Hari jumaat sempat la kot..ok tunggu hari jumaat nanti..cuci la akaun saya.. Balik nanti tunggu h…